Sve o Lactacyd-u

Koje proizvode mogu da koristim kako bi sprečila miris?

Kako bi sprečila pojavu mirisa, koristi Lactacyd Fresh. Ovaj proizvod je blag i sadrži aktivne sastojke koji sprečavaju pojavu neprijatnih mirisa.

Kako se Lactacyd razlikuje od drugih proizvoda?

Lactacyd proizvodi sadrže sastojke kao što je mlečna kiselina, koji podržavaju prirodnu zaštitu vagine. Oni imaju prilagođen pH koji je u saglasnosti sa prirodnom kiselošću vagine. Šta više, vrlo su blagi, bez sapuna, i pogodni su za svakodnevnu upotrebu.

Kako se koriste proizvodi za žensku intimnu higijenu? Da li mogu da se koriste svakodnevno?

Lactacyd se koristi kao tečni sapun za pranje spoljašnjih delova intimne zone prilikom tuširanja ili kupanja. Formiraj penu i dobro isperi. Pažljivo se obriši čistim peškirom. Koristi samo na spoljašnjim delovima vagine (stidnica). Lactacyd proizvodi imaju prilagođen pH koji je u saglasnosti sa prirodnom kiselošću vagine. Šta više, vrlo su blagi, bez sapuna, i pogodni su za svakodnevnu upotrebu.

Godinama koristim tečni i običan sapun za pranje intimne zone i nisam imala nikakvih problema. Da li mi zaista treba poseban proizvod za intimnu higijenu?

Sapuni u bilo kojoj formi (tečni ili obični) često imaju visoki pH koji je viši od prirodne vaginalne sredine. Ovakvi proizvodi će samo oštetiti prirodni zaštitni sloj i omogućiti razvoj loših bakterija. Lactacyd proizvodi imaju prilagođen pH koji je u saglasnosti sa prirodnom kiselošću vagine. Šta više, vrlo su blagi, bez sapuna, i pogodni su za svakodnevnu upotrebu.

Šta je lactoserum?

Lactoserum je prirodni sastojak koji se dobija iz mleka. Koristi se za stabilizaciju i očuvanje zaštitne vaginalne sredine.

Šta je mlečna kiselina?

Mlečna kiselina se prirodno proizvodi u koži spoljašnjeg vaginalnog predela (stidnice) i unutrašnjosti vagine kako bi se stvorila prirodno kisela sredina. Ova prirodna kiselost održava savršen balans vaginalne flore. Dobre i loše bakterije koje su prisutne u vagini, održavaju se u ravnoteži, štiteći intimnu zonu od različitih infekcija. Mlečnu kiselinu proizvode laktobacili (dobre bakterije) čiji rast je omogućen u kiseloj (nizak pH) sredini.
Lactacyd proizvodi sadrže prirodnu L-mlečnu kiselinu, istu onakvu koju telo proizvodi, i imaju prilagođen pH koji je u saglasnosti sa prirodnom kiselošću vagine.

Šta su laktobacili?

Laktobacili su vrsta bakterije vaginalne flore koje proizvode mlečnu kiselinu. Mlečna kiselina stvara kiselu sredinu koja štiti vaginu od prekomernog razmnožavanja štetnih bakterija, koje mogu da dovedu do različitih infekcija. Što je veći broj laktobacila, to je stabilnija prirodno kisela sredina vagine.

Da li svaka žena može da koristi Lactacyd?

Da, milioni žena sa zadovoljstvom koriste Lactacyd. Od prve menstruacije do menopauze, Lactacyd nudi širok asortiman proizvoda za intimnu higijenu, posebno kreiranih za svaku fazu tvog života.

Sa koliko godina možeš da počneš da koristiš Lactacyd?

Lactacyd može da se koristi od prve menstruacije. Uobičajeno menstruacija počinje u 12-toj godini, ali može da počne i ranije, i kasnije. Pod uticajem hormona, mogu da se pojave sekreti i mirisi. Lactacyd proizvodi za svakodnevnu intimnu negu pomažu da se očuva prirodna ravnoteža tvoje intimne zone, kao i da se osećaš sveže i samouvereno.

Da li Lactacyd može da se koristi svakodnevno?

Lactacyd proizvodi imaju prilagođen pH koji je u saglasnosti sa prirodnom kiselošću vagine. Šta više, vrlo su blagi, bez sapuna, i pogodni su za svakodnevnu upotrebu.

Gde mogu da kupim Lactacyd?

Lactacyd se prodaje u apotekama i Lilly apotekama.