Trudnoća

Za većinu žena, trudnoća je najlepši period njihovog života, iako sa sobom nosi veliki broj fizičkih promena. Kao buduća mama, želiš da uživaš u trudnoći bez briga. Međutim, zbog hormonskih promena trudnice su izloženije vaginalnim infekcijama. Važno je da si informisana o ovom problemu.

Moja trudnoća

Telo žene prolazi kroz mnogo promena u samo 9 meseci. Hormonske promene koje su potpuno prirodne tokom trudnoće i nakon porođaja, često imaju negativan uticaj na intimnu zonu. Sluzokoža vagine je podložnija iritaciji i to povećava mogućnost za infekciju. Posebno je važno tokom poslednja tri meseca da vodiš računa o svojoj intimnoj zoni.

Pridržavajte se preventivnih mera, poput pravilne intimne higijene, i ukoliko je moguće eliminišite druge faktore rizika (nosite pamučni donji veš, smanjite unos šećera, itd.). Lactacyd Pharma with Antibacterials je posebno razvijen da zadovolji potrebe trudnica. On smanjuje rizik od infekcije tako što sprečava razmnožavanje bakterija. Takođe smanjuje rizik od iritacija i ublažava manje tegobe do kojih dolazi tokom trudnoće.