Zašto Lactacyd

Mi razumemo osetljivost intimne zone i značaj održavanja pH vrednosti u ravnoteži kako bi ostala zdrava. Cilj nam je da obezbedimo proizvode koji predstavljaju najviše standarde kvaliteta. Ovo postižemo na sledeće načine: 

Uravnotežena pH vrednost

Uravnotežen, kiseo pH poštuje prirodnu kiselost intimne zone.

Klinički ispitano

Naši proizvodi su klinički i ginekološki dokazano efikasni i blagi. Uz svakodnevnu primenu, Lactacyd proizvodi klinički dokazano pružaju delikatnu negu, kao i zaštitu od neprijatnih mirisa i iritacije. Svi proizvodi su bezbedni za svakodnevnu primenu. 

Ekspertiza

Više od 60 godina Lactacyd-u veruju milioni žena širom sveta. Lactacyd veruje da ti je za brigu o higijeni, potreban pravi saveznik. Lactacyd nudi kompletan asortiman proizvoda za intimnu higijenu posebno prilagođenih za svaku fazu tvog života. 

Prirodna mlečna kiselina

Svi Lactacyd proizvodi su obogaćeni prirodnom mlečnom kiselinom koja podstiče rast dobrih bakterija u vaginalnoj flori i pomaže u održavanju prirodne kiselosti intimne zone. 

Blagi i nežni sastojci

Lactacyd proizvodi su napravljeni od blagih sastojaka na bazi mleka, uključujući laktoserum i mlečnu kiselinu, koji se prirodno nalaze u intimnoj regiji žene. Blaga formula bez sapuna je tako nežna da je pogodna za svakodnevnu primenu.